Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

lauravandewijdeven

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Laura via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 10-09-2014 Terugreis en ... (0)
  • 08-09-2014 Washington D.C. ... (0)
  • 04-09-2014 Norfolk/Virginia ... (1)
  • 28-08-2014 New York - 22 tm ... (3)
  • 22-08-2014 Boston - 15 tm 21 ... (2)

Statistieken

Dit dagboek is 65249 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Als een vogel zo vrij - weekend 28 & 29 juni

Toon op kaart

29 juni 2014 | Door: Laura

Aantal keer bekeken 179   Aantal reacties 4   Moodus, Verenigde Staten
a A

Als een vogel zo vrij - weekend 28 & 29 juni

“ I will go where the winds take me,
Underneath the stars, on the open sea;
I will chart my soul where my heart feels free,
I will go where the winds take me” – Bob Porter

Zaterdag 29 juni stond ik rond 08:30u op. Ik ontbeet samen met Esra. Ik wilde eigenlijk nog gaan sporten maar het was al te warm geworden. Ik ging naar de paardjes, gaf ze water, hooi en voer en maakte me klaar om naar het strand te gaan. Rond 12:00u gingen we naar Rocky Neck State Park. Maar natuurlijk niet zonder een pitstop bij de Dunkin’ Donuts. We hadden coupons voor een ice coffee Medium dark roast voor 1dollar. Prima deal. Kom ik bij de kassa, vraagt hij welke ik wilde. Ik begreep de vraag niet want op de coupon stond toch waar ik recht op had? Maar, ik kon schijnbaar ook nog kiezen tussen original of decafe van dezelfde ijskoffie. Dus ik dacht, doe me in dat geval maar de original. Daarbij kwam de gedachte, als ik ook het type nog kan bepalen, dan misschien ook de grootte. Dus ik vroeg of ik dan het kleine formaat mocht in plaats van het medium formaat voor dezelfde dollar. Dat mocht dan weer niet. Heel logisch.

Daarna werd de trip voortgezet naar het strand over de wegen van Amerika. Dit geeft me altijd zo’n vrij gevoel. Zo nu en dan een heuvel, Amerikaanse huizen, Amerikaanse vlaggen. Typisch Amerikaans allemaal. House muziek door de speakers, raampje open en beetje toeren. Na ongeveer een uurtje cruisen kwamen we bij het strand. Best wel druk. De hele dag op het strand gelegen met SPF 100. Alles kan in Amerika maar dus niet verbrand. Zo bijzonder was de dag eigenlijk niet, maar zonder kinderen is het ineens rustig en relaxt. Daarbij komt dat dit de eerste stranddag is voor mij voor mij sinds 2014 en het idee dat mijn mede studenten maandag tentamen hebben en ik zorgeloos op het strand lag maakte het allemaal heel prima. Na het strand gingen we uit eten bij een goedkoop restaurantje. Voor het eerst in mijn leven een doggy bag meegenomen. Zeker de moeite waard om te vertellen. Ik bestelde een lasagne, waar vervolgens standaard een gebonden kippensoep bij zit en gewoon of-knoflookbrood. Dat kan geen mens allemaal op, dus ik nam het mee. De avond gingen we een beetje borrelen, een paar van de staff gingen thuis kleren wassen, een andere ging gewoon thuis douchen en slapen om bij te tanken en ik deed van alles wat. Al het zand van me af douchen, Skypen, foto’s kijken en uploaden, even mee kletsen en mijn bed opmaken. Uiteindelijk belandde ik vrij vroeg in bed.

Zondag, 29 juni, begon ik de dag met baantjes trekken in het zwembad voordat hier om 12:00u de voetbalwedstrijd begon. Die hebben we gekeken. Daarna begon alweer de staff meeting voor de nieuwe week. HUNGER GAMES week. Laat ik deze film nou net een van de vetste films vinden die ik het afgelopen jaar heb gekeken. Ik heb beide in de bioscoop gezien en ik vind het een super goed verhaal. Dus, ik hoop dat het thema in deze week me beter af gaat. Dit thema valt bij meer kinderen in de smaak. Er zijn veel aanmeldingen gekomen, tot nu toe de drukste week, dus dit wordt echt vlammen. Hoogst waarschijnlijk krijg ik nu mijn eigen cabine met eigen campers. Toch weer een beetje nieuw. Na een goed, vrij weekend genieten, bij slapen, niksen en voorbereiden ben ik er klaar voor.

Reageren

Ga naar het overzicht

Reacties (4)

29 juni 2014 18:00 | Door: mama

Laura,

Ben benieuwd naar de nieuwe week.Komt ook weer goed,dat weet ik zeker!Succes.

Mama xx

29 juni 2014 22:31 | Door: Gerdien

Lekker even bijkomen en genieten van het strand. Succes weer komende week

30 juni 2014 18:21 | Door: Tante

Het leven is niet zo verkeerd!
xxxxx

2 juli 2014 23:25 | Door: Carmen

Wederom is het weer genieten van jou verhalen. Zoals je de dingen beschrijft herken ik ze van onze vakantie daar. Ik hoop dat je een leuke ervaring weer op zal doen en dat je een fijne tijd hebt. Succes.
Btw, krijg je daar ook iets mee van het voetballen??